ΑΘΗΝΑ
05:37
|
27.04.2024
Ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία ρωτά δηκτικά εάν η ελληνική κυβέρνηση έχει «όρους και πλαίσια που διέπουν τους ΙΤ γίγαντες» με αφορμή κρούσματα λογοκρισίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη λογοκρισία διαδικτυακών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και της γνωστής πλατφόρμας βίντεο YouTube καταγγέλλει με ανάρτησή του στη σελίδα τους στο Telegram ο γνωστός δημοσιογράφος- ανταποκριτής στην Ρωσία, Δημήτρης Λιάτσος.

Αφορμή για τα δηκτικά σχόλιά του στη λογοκρισία που επιβάλλουν γνωστοί κολοσσοί του Διαδικτύου έδωσε η αποστολή μηνύματος του YouTube στον ε.α. ταξίαρχο Παναγιώτη Θεοδωρακίδη που τον ενημέρωσε ότι μπλοκάρει την θέαση αναρτήσεων και αναλύσεων από το κανάλι του στην πλατφόρμα αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία επειδή «παραβαίνει την πολιτική παραπληροφόρησης».

Και ο Δημήτρης Λιάτσος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φανταστείτε για λίγο τι γράφουν τα ανεγκέφαλα ζωντόβολα. Μεταφέρετε σε απλό, λόγο, την εξήγηση. Υπάρχει μια πολιτική (από ποιους υπάρχει, ποιος νόμος ποιου κράτους την ενέκρινε;), την οποία εσείς, ταξίαρχε, καταπατείτε! Είναι η πολιτική (που η ομάδα μας (!) έχει χαράξει), και λέγεται πολιτική… παραπληροφόρησης! Εσείς, με τις αναλύσεις σας, την παραβιάζετε! Δηλαδή, αντί για… παραπληροφόρηση προσπαθείτε με επιχειρήματα να… πληροφορήσετε!!!

Μα, τι λέτε κύριε! Εδώ έχουμε επεξεργασμένη πολιτική… παραπληροφόρησης και πάτε να μας τη χαλάσετε;;;; Κόβεστε…»

Καταλήγει δε ρωτώντας εάν η ελληνική κυβέρνηση έχει «όρους και πλαίσια που διέπουν τους ΙΤ γίγαντες» και εάν η ελληνική Βουλή ψήφισε κάτι επ´ αυτού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα