ΑΘΗΝΑ
03:56
|
02.05.2024
Θεατρικές εκδηλώσεις σε Σύνταγμα και Πανεπιστημίου ετοιμάζει για το απόγευμα της Κυριακής η Εφηβική Σκηνή του ΕΘνικού Θεάτρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία κινητή σκηνή σε διαφορετικά σημεία της πόλης στήνει την ερχόμενη Κυριακή, 27 Μαρτίου το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που καθιερώθηκε το 1962 από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου (Δ.Ι.Θ.) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου από την παγκόσμια θεατρική κοινότητα.

Ο θίασος της παράστασης «Μπίντερμαν και οι Εμπρηστές» του Μαξ Φρις που παρουσιάζεται στην Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου τραγουδά για τη σημερινή κοινωνία αλλά και για το όραμα ενός καλύτερου κόσμου στήνοντας στις 6.00 το απόγευμα «χορό» αρχικά στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 7.00 μμ κατεβαίνει στην οδό Πανεπιστημίου έξω από το θέατρο ΡΕΞ συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις, όπου μετά τη δύση του ηλίου ο θίασος θα μπει στον χώρο για την προγραμματισμένη παράσταση.

Ethniko_-_Efiviki_skini

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα δοθούν μόλις 30 δωρεάν εισιτήρια από το Εθνικό Θέατρο σε Αθηναίους και Αθηναίες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Τρωίλος και Χρυσηίδα» του Σαίξπηρ.

Εθνικό Θέατρο: Νέες παραστάσεις και εισιτήρια με 10 ευρώ - CNN.gr

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ασημίνα Αναστασοπούλου, Παναγιώτης Εξαρχέας, Βασίλης Καλφάκης, Μελίνα Κοτσέλου, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Γιώργος Πατεράκης, Κατερίνα Πατσιάνη, Γιώργος Σκαρλάτος, Βασίλης Τρυφουλτσάνης, Αμαλία Τσεκούρα, Αλέξανδρος Τωμαδάκης και Εύα Φρακτοπούλου

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Τον Οκτώβριο του 2024 θα δικαστεί ο Ντεπαρτιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα