ΑΘΗΝΑ
15:37
|
04.12.2023
Το ΑΚΕΛ αναφέρθηκε θετικά στη συνάντηση κατηγορώντας την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη για «τεράστια αδιέξοδα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τις προεκλογικές ζυμώσεις και διαβουλεύσεις ενόψει των κυπριακών προεδρικών εκλογών του 2023 έδωσε η σημερινή συνάντηση του κόμματος των Οικολόγων με επικεφαλής τον πρόεδρο του κινήματος, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δέχθηκε «με χαρά» αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων με επικεφαλής τον πρόεδρο τού, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, για να συζητήσουν τις προεδρικές εκλογές.

«Θεωρούμε» προσθέτει, «τους Οικολόγους φυσικό σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε η αντιπολίτευση να ενώσει δυνάμεις έτσι ώστε να πετύχει τον τερματισμό της διακυβέρνησης του Συναγερμού που έχει προκαλέσει τεράστια αδιέξοδα στον τόπο και να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή».

«Συζητήσαμε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ «διάφορα ζητήματα και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο έτσι ώστε να βρούμε κοινό έδαφος το οποίο εξ αντικειμένου πιστεύουμε ότι υπάρχει για να πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να πετύχουμε τους εκλογικούς μας στόχους όπως τους έχω αναφέρει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπέρ της προσάρτησης του Εσεκίμπο οι πολίτες της Βενεζουέλας

Νομοσχέδιο για κόκκινα δάνεια: Πέρασε κι αυτό με… άνεση «158» κυβερνητικών «ναι»  

Συμφωνία Αραβικών Εμιράτων με την εταιρεία πυρηνικής ενέργειας του Μπιλ Γκέιτς

Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στο αίτημά του για άδεια ορκωμοσίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα