ΑΘΗΝΑ
10:41
|
19.05.2024
Η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με αφασία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποσύρεται από την ενεργό καλλιτεχνική δράση ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του διαγνώστηκε πως πάσχει από ασφασία.

Η οικογένεια του 67χρονου ηθοποιού ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram, γράφοντας δίπλα σε μια φωτογραφία του Μπρους τα εξής:

«Στους καταπληκτικούς φίλους του Μπρους, θα θέλαμε, ως οικογένεια, να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του δυνατότητες».

Η αφασία είναι ασθένεια κατά την οποία το άτομο υποφέρει από μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων και γενικότερη ανικανότητα λόγου. Σε κατάσταση αφασίας το άτομο δεν μπορεί να μιλήσει, ούτε να αποδίδει το σωστό νόημα στις λέξεις, να κατανοεί και πολλές φορές και να διαβάζει. Η ασθένεια αυτή μπορεί να οφείλεται σε διαταραχές των εγκεφαλικών αγγείων ή σε εγκεφαλικές βλάβες.

Στην ανάρτησή της, η Ράμερ Γουϊλις, κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντεμί Μουρ, αναφέρει:

«Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό σαν μια δυνατή οικογένεια και θέλαμε να το γνωστοποιήσουμε στους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για σας, όπως και εσείς γι’ αυτόν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία και πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο 18 Μαΐου

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

Και το Μουσείο της Ακρόπολης στις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα