ΑΘΗΝΑ
04:38
|
17.05.2024
Tη νέα πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, αλλά και τα μέλη του νέου Δ.Σ., συνάντησε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tη νέα πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού, αλλά και τα μέλη του νέου Δ.Σ., συνάντησε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης, ειδικά σε μία περίοδο που οι εφοδιαστικές αλυσίδες δοκιμάζονται παγκοσμίως, αλλά και η συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας στην απανθρακοποίηση των θαλάσσιων μεταφορών.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκτός από την πρόεδρο της ΕΕΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος Μιχαήλ Χανδρής, ο γραμματέας Νικόλαος Βενιάμης, ο ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, ο αναπληρωτής ταμίας Κωνσταντίνος Καρούσης, η γενική διευθύντρια Κατερίνα Πέππα, ο νομικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Σημειώνεται ότι η Μελίνα Τραυλού είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΕΕΕ από το 1916 που ιδρύθηκε και διαδέχθηκε τον επί 13 χρόνια πρόεδρο Θεόδωρο Βενιάμη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Β.Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα