ΑΘΗΝΑ
06:40
|
18.05.2024
«Τώρα δεν έχω χρόνο να αντιμετωπίσω όλους τους προδότες, αλλά με τον καιρό θα τιμωρηθούν όλοι», ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι απομάκρυνε δύο ανώτερους αξιωματικούς των Υπηρεσιών Ασφαλείας σύμφωνα με όσα ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο κανάλι της προεδρίας στο YouTube.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για τον πρώην επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας Αντρέι Ναούμοφ και τον πρώην επικεφαλής του Τμήματος στην περιοχή της Χερσώνας Σεργκέι Κριβορούτσκο.

«Σήμερα, πάρθηκε ακόμα μία απόφαση σχετικά με δύο αντι-ήρωες. Τώρα δεν έχω χρόνο να αντιμετωπίσω όλους τους προδότες, αλλά με τον καιρό θα τιμωρηθούν όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός πρόεδρος και πρόσθεσε ότι οι δύο στρατηγοί «παραβίασαν τον όρκο τους και πρόδωσαν την πατρίδα τους».

«Αυτοί οι στρατιωτικοί μεταξύ ανώτερων αξιωματικών που δεν έχουν αποφασίσει ποια είναι η πατρίδα τους, που παραβιάζουν τον στρατιωτικό όρκο πίστης στον Ουκρανικό λαό για την προστασία του κράτους μας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία αναπόφευκτα θα στερηθούν τους ανώτερους στρατιωτικούς τους βαθμούς. Δεν έχουν καμία θέση εδώ», ανέφερε ο Ζελένσκι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα