ΑΘΗΝΑ
11:49
|
19.05.2024
Τους ενοχλεί που στην Ελλάδα υπάρχει Κομμουνιστικό Κόμμα τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (live video).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκίνησε μετά τις 20.00 η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στο πλαίσιο συλλαλητηρίου του κόμματος που ξεκίνησε μία ώρα νωρίτερα και το οποίο διοργάνωσε η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με κεντρικά συνθήματα «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!».

«Τους ενοχλεί που στην Ελλάδα υπάρχει Κομμουνιστικό Κόμμα, υπάρχει το ΚΚΕ, που με συνέπεια έδειχνε τον μοναδικό πατριωτικό και διεθνιστικό δρόμο, αυτόν της απεμπλοκής από τα πολεμοκάπηλα σχέδια και της αποδέσμευσης από τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες» τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χιλιάδες Αθηναίοι και Αθηναίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο με σημεία προσυγκέντρωσης σε Κάνιγγος, Ομόνοια και Προπύλαια.

Εικόνα

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ ανέφερε ότι «πατριωτικό και διεθνιστικό καθήκον» είναι:

  • Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά – πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.
  • Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους».

Λόγω του συλλαλητηρίου έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στους γύρω δρόμους, συμπεριλαμβανομένης και της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας καθώς έγιναν προσυγκεντρώσεις σε Κάνιγγος, Ομόνοια και Προπύλαια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δομινικανή Δημοκρατία: Στις κάλπες στη σκιά της βίας στη γειτονική Αϊτή

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Με παραίτηση από την κυβέρνηση Νετανιάχου απειλεί ο Μπένι Γκαντς

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα