ΑΘΗΝΑ
14:36
|
26.06.2024
Δεκάδες οι τραυματίες από την έκρηξη, η οποία πιστεύεται πως προκλήθηκε από διαρροή αερίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκρηξη σημειώθηκε σε νυκτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού. Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 31, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων, Associated Press.

Η έκρηξη στο κλαμπ «LocationBaku» πιστεύεται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και διεξάγονται έρευνες, μετέδωσε το AP, επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. Είκοσι τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι περισσότεροι με εγκαύματα, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Αζερμπαϊτζάν

Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας κλήθηκαν στο νυκτερινό κέντρο στις 3 π.μ. τοπική ώρα και κατέσβεσαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες ανθρώπους σε κατάσταση πανικού έξω από την τοποθεσία της έκρηξης.

«Πολύ θλιβερές ειδήσεις για απώλειες ως αποτέλεσμα έκρηξης στο κλαμπ στο κέντρο του Μπακού», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρεσβευτής Καζάρ Ιμπραήμ και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό την Πέμπτη

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο- Ήχησε το 112

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σοβαρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού με έναν νεκρό (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα