ΑΘΗΝΑ
15:50
|
02.05.2024
Ο Άντριου Μπέιλι ξέφρασε λύπη για το γεγονός πως ορισμένοι χρήστες κρυπτονομισμάτων κάνουν συναλλαγές σαν να μην ισχύουν για αυτούς οι εθνικοί κανόνες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


«Ευκαιρίες για απατεώνες» δίνουν τα κρυπτονομίσματα αποφάνθηκε σήμερα ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας, Άντριου Μπέιλι, στο πλαίσιο συνεδρίου με τον εύγλωττο τίτλο «Στοπ στις απάτες» που διοργάνωση η Κεντρική Τράπεζα.

Andrew Bailey appointed as new Bank of England governor - BBC News

Ο Μπέιλι εξέφρασε λύπη για το γεγονός πως ορισμένοι χρήστες κρυπτονομισμάτων κάνουν συναλλαγές σαν να μην ισχύουν για αυτούς οι εθνικοί κανόνες τονίζοντας:

«Ορισμένοι οπαδοί των crypto λένε ότι δεν πρέπει να καλύπτονται από τις ρωσικές κυρώσεις, επειδή δεν έχουν σχέση με τον κόσμο τους. Λυπάμαι, είναι ο κόσμος σας. Ολοι είμαστε στον ίδιο κόσμο».

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε τραπεζίτες, τεχνολογικούς κολοσσούς και κρατικούς οργανισμούς να συνεργαστούν με την Τράπεζα της Αγγλίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι απάτες κατά καταναλωτών μολονότι παραδέχθηκε τις προφανείς δυσκολίες εκτιμώντας πως αυτό μάλλον «δεν θα συμβεί ποτέ».

Η ρυθμιστική Αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Financial Conduct Authority (FCA), παρέτεινε την περασμένη βδομάδα την καταληκτική προθεσμία σε 10 εταιρίες για την αποδοχή συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα, μετά την απειλή του κλάδου των crypto για την αποχώρηση εταιρειών από το Ηνωμένο Βασίλειο εάν δεν πάρουν έγκριση από την FCA.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή περιοδεία Δένδια στα Δωδεκάνησα με στάσεις σε Ψέριμο, Λειψούς και Πάτμο

Πολιτικές αντιδράσεις για την «προκλητική» αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα