ΑΘΗΝΑ
21:48
|
23.04.2024
Αφορμή για την κριτική του ΚΙΝΑΛ έδωσαν οι αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού» επιβεβαίωσαν σήμερα κατά το ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ λοιδωρούνται επειδή δείχνουν να ξεχνούν «ποιος ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009 που οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η ΝΔ «πετροβολούσαν» από τα Ζάππεια».

Σε επόμενο σημείο αποδοκιμάζει και τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επειδή «επίσης ξεχνά τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή» και «είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης». Και ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει:

«Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την διακυβέρνηση και των δυο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα