ΑΘΗΝΑ
03:34
|
23.03.2023
Αφορμή για την κριτική του ΚΙΝΑΛ έδωσαν οι αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού» επιβεβαίωσαν σήμερα κατά το ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ λοιδωρούνται επειδή δείχνουν να ξεχνούν «ποιος ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009 που οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η ΝΔ «πετροβολούσαν» από τα Ζάππεια».

Σε επόμενο σημείο αποδοκιμάζει και τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επειδή «επίσης ξεχνά τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή» και «είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης». Και ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει:

«Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την διακυβέρνηση και των δυο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέλος οι «γκρίζες ζώνες» στην Ελλάδα λέει ο Θεοδωρικάκος

Χωρίς ρεύμα δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Καλιφόρνια

Εγκρίθηκε η αγορά 33 πλοίων για το Λιμενικό Σώμα

Σαμόα: Η Κίνα δεν είναι ο μόνος εξωτερικός παράγοντας στον Ειρηνικό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα