ΑΘΗΝΑ
02:24
|
27.07.2024
Αφορμή για την κριτική του ΚΙΝΑΛ έδωσαν οι αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού» επιβεβαίωσαν σήμερα κατά το ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ λοιδωρούνται επειδή δείχνουν να ξεχνούν «ποιος ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009 που οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η ΝΔ «πετροβολούσαν» από τα Ζάππεια».

Σε επόμενο σημείο αποδοκιμάζει και τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επειδή «επίσης ξεχνά τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή» και «είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης». Και ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει:

«Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την διακυβέρνηση και των δυο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η ιστορική οινοποιία «Τσάνταλης»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα