ΑΘΗΝΑ
11:27
|
01.05.2024
«Προτείνω να παίρνετε τις πληροφορίες μόνο από το υπουργείο Άμυνας», απάντησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ισχυρός άνδρας της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, διεμήνυσε σήμερα ότι επίκειται επίθεση των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων όχι μόνο στην πολιορκημένη Μαριούπολη, αλλά και στο Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις. «Θα γίνει επίθεση (…) όχι μόνο στη Μαριούπολη, και σε άλλες τοποθεσίες, πόλεις και χωριά», διαβεβαίωσε ο ηγέτης της Τσετσενίας, μέσω βίντεο που μεταφόρτωσε στην πλατφόρμα Telegram. «Θα απελευθερώσουμε πρώτα εντελώς το Λουγκάνσκ και το Ντονιέτσκ (…) και μετά θα πάρουμε το Κίεβο και όλες τις άλλες πόλεις», πρόσθεσε ο Καντίροφ.


Στο μεταξύ στη Μόσχα, δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, να σχολιάσει τη δήλωση Καντίροφ. «Παραδοσιακά δεν κάνουμε σχόλια για την πορεία και την εξέλιξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε ο κ. Πεσκόφ και πρόσθεσε, «αφήνουμε αυτό το ‘προνόμιο’ στο υπουργείο Άμυνας της χώρας».

Ο Ρώσος αξιωματούχος υπενθύμισε ότι το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πραγματοποιεί ενημερώσεις Τύπου για την πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων δύο φορές την ημέρα κάθε μέρα. «Προτείνω να αντλήστε τις πληροφορίες από εκεί», τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα