ΑΘΗΝΑ
04:27
|
18.05.2024
Την είχε ζητήσει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή μετά από ανάρτηση που είχε κάνει ο κ. Πολάκης σε βάρος της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή σήμερα, Τετάρτη (13/04), με 158 ψήφους υπέρ και 102 κατά.

Νωρίτερα, σημειώθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και της βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία είχε ζητήσει την άρση ασυλίας του κ. Πολάκη κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος της.

«Έχετε άρει καμιά 20αρια φορές την ασυλία μου. Από τότε που έχετε αναλάβει κυβέρνηση έχω 23 δικαστήρια. Στα 20 έχω αθωωθεί», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «είναι τρομερός ο πολιτικός εξαπονδρισμός που θα υποστείτε. Πρόκειται για μια εκδικητική πολιτική δίωξη μετά από μήνυση της βουλευτή σας, κ. Αραμπατζή».

Άμεση ήταν η απάντηση της αναπληρώτριας κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ. «Πράγματι κύριε Πολάκη η ιστορία μας κρίνει. Εσάς θα σας θυμάται η ιστορία ως τον recordman βουλευτή που έχει διψήφιο αριθμό αιτήσεων για άρση ασυλίας και η πλειοψηφία είναι για συκοφαντική δυσφήμηση», υπογράμμισε η κ. Αραμπατζή και τον κατηγόρησε ότι κρύβεται σαν δειλός πίσω από την πολιτική του ασυλία και εκλιπαρεί για να μην αρθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα