ΑΘΗΝΑ
12:23
|
30.09.2024
Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής κατέβασαν τις περισσότερες αφίσες και πανό λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Πόλεμο» ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλη με τα επιτελεία στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να προβάλλουν το τρίτο συνέδριο του κόμματος αναρτώντας ενημερωτικές αφίσες και πανό σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης παραδέχεται ανοικτά ότι συνεργεία της περιφέρειας απομάκρυναν με δική του εντολή τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το τρίτο συνέδριο αναφέροντας:

«Έδωσα εντολή να απομακρυνθούν άμεσα οι παράνομες αφίσες, τα διαφημιστικά πανό και τα επικίνδυνα λάβαρα που έχουν παράνομα τοποθετηθεί σε γέφυρες, σε στύλους ηλεκτροφωτισμού και φωτεινούς σηματοδότες.

Προβάλλουν κομματική εκδήλωση συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού, που θα διεξαχθεί τις μέρες αυτές.

Τα πολιτικά κόμματα να σεβαστούν επιτέλους τους πολίτες και την εικόνα της Αττικής και να μην χρησιμοποιούν παράνομα το δημόσιο χώρο, προκαλώντας περιβαλλοντική και αισθητική ρύπανση».

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε στη συνέχεια και η Περιφέρεια Αττικής που καταλήγει με την ακόλουθη πρόταση προς όλους και κυρίως προς τα πολιτικά κόμματα «που η στάση και συμπεριφορά τους πρέπει να αποτελεί υπόδειγμα υπευθυνότητας και σεβασμού προς το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών»: «Να αξιοποιούν για την προβολή των δραστηριοτήτων τους σύγχρονα μέσα που δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και δεν υποβαθμίζουν την εικόνα και το περιβάλλον της Αττικής».

Από σήμερα ως τις 17/4 το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις 18.30 με ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Η είσοδος στον χώρο του Συνεδρίου, για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test 24ώρου, ενώ στον χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Αύριο,Παρασκευή 15 και μεθαύριο, Σάββατο, 16 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.

Οι περίπου 5.700 σύνεδροι καλούνται να αποφασίσουν για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα