ΑΘΗΝΑ
11:51
|
05.07.2022
Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον Τσίπρα πως αράδιασε ξανά υποσχέσεις για αυξήσεις και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ομιλία και τις «δεσμεύσεις» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Τρίτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε απόψε στο στάδιο Τάε Κβο Ντο σχολίασε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως επιδόθηκε σε επιδερμικές αναλύσεις, υποσχέσεις για αυξήσεις και χυδαίες επίθέσεις  στον πρωθυπουργό.

Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Τα ίδια κλισέ, τα ίδια ψέματα, η ίδια παρωχημένη ρητορική, τα ίδια πρόσωπα στην πρώτη σειρά. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο κ. Καμμένος. Το γεγονός ότι κ. Τσίπρας, αντί να κάνει αυτοκριτική και να δείξει ότι έχει αντιληφθεί τα λάθη του, όπως ζητούν και οι ίδιοι οι σύντροφοί του, δήλωσε περήφανος για τα χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησής του, δείχνει πόσο αμετανόητος είναι και πόσο μακριά στέκεται από τις ανάγκες και τα προβλήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Εμφάνισε σαν λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα των πολιτών κάποιες επιδερμικές αναλύσεις. Αράδιασε ξανά υποσχέσεις για αυξήσεις και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις με λεφτά από τα λεφτόδεντρα που φαίνεται πώς φυτρώνουν στον κήπο του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουν την αξιοπιστία των υπολογισμών του και τη μηδενική αξία των υποσχέσεών του.


Και όλα τα παραπάνω διανθισμένα με χυδαίες επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρνούμενος να σεβαστεί και να αποδεχθεί ότι βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού ως επιλογή του κυρίαρχου ελληνικού λαού.
Ο κ. Τσίπρας, ύστερα από 15 χρόνια στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος, ανεπαρκής και ανεπίκαιρος για την Ελλάδα του 2022».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισημερινός: «Ξηλώνεται» σταδιακά η κυβέρνηση Λάσο

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο Κεραμέως για τα ΑΕΙ

Θέμα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα θέτει η Κομισιόν

Ομιλία Μητσοτάκη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα