ΑΘΗΝΑ
05:40
|
20.05.2024
«Η γυναίκα μου και εγώ θα είμαστε στο σκοτάδι για μια εβδομάδα... Θα κάτσω τώρα στο σκοτάδι να υποφέρω τους ανθρώπους μου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία και αρχηγός του κόμματος του CHP, Κεμάλ Κιλισντάρογλου, παίρνει πάνω του την διαμαρτυρία για την έκρηξη της ακρίβειας στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.

Έτσι, σήμερα που του έκοψαν το ρεύμα, άρχισε να τουιτάρει πρωί και βράδυ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω απλήρωτου λογαριασμού. Με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να δείξει έμπρακτα πως είναι στο πλευρό του απλού Τούρκου πολίτη που αδυνατεί να τα βγάλει πέρα με την κακή διαχείριση της οικονομίας από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Έτσι, μετά την πρωινή του εμφάνιση στο Τουίτερ και την έντονη διαμαρτυρία του για την διακοπή ρεύματος και τους τεράστιους λογαριασμούς που αδυνατεί, έως και ο ίδιος να πληρώσει, ακολούθησε άλλο βίντεο, νυχτερινό.

Το βίντεο ανέβηκε με την ακόλουθη εισαγωγή:

«Η γυναίκα μου και εγώ θα είμαστε στο σκοτάδι για μια εβδομάδα. Περπάτησα χιλιόμετρα για τη δικαιοσύνη. Θα κάτσω τώρα στο σκοτάδι να υποφέρω τους ανθρώπους μου».

Η «σκοτεινή» διαμαρτυρία του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύτηκε και από επισημάνσεις για τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος που σημειώθηκαν από την αρχή του 2022 και οι οποίες ήταν της κλίμακας του 50% και 125%. Υπενθύμισε ακόμη πως πάνωα πό 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν δίχως ρεύμα το 2021 γιατί δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Κουτσούμπας: Ο λαός να «κοντύνει» αποφασιστικά την κυβέρνηση

Το ακροδεξιό Vox της Ισπανίας πραγματοποιεί μαζική συγκέντρωση με ξένους συμμάχους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα