ΑΘΗΝΑ
09:28
|
18.05.2024
Πάνω από 70 ανθοκόμοι συμμετέχουν στην φετινή 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς που ξεκίνησε την Τετάρτη στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κοινού στην μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη έκθεση φυτών στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Η 68η έκθεση Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ξεκίνησε την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», λίγα μέτρα μακριά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, και θα διαρκέσει ως τις 15 Μαΐου.

Οι περίπου 70 εκθέτες  Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό διαχρονικά αλλά και πιο σπάνια είδη φυτών, να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο Εκθεσιακό Τμήμα της έκθεσης, ένδεκα αρχιτέκτονες τοπίου έχουν σχεδιάσει ένδεκα Κήπους Ευεξίας, οι οποίοι προσφέρουν την ομορφιά και αρμονία της φύσης.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι 10.00 το πρωί με 10.00 το βράδυ.

 Τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν από το πρωί έως τις 16:00. Μετά τις 16.00 και τα Σαββατοκύριακα υπάρχει το συμβολικό εισιτήριο 1,5 ευρώ.

Οι εκδηλώσεις στο χώρο της έκθεσης

Στο χώρο της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Απόψε, 20/4, στις 20.30 έχει προγραμματιστεί παράσταση Καραγκιόζη “Το Μαγεμένο Δέντρο” από τον Μιχάλη Ταυλάρη.

Το Σάββατο, 30/4 στις 12.00 έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ω, Γλυκιά μου Ορχιδέα» από τη συγγραφέα Αναστασία Τσαγκάρη και στις 20.00 το κονσέρτο με την Tereza «Flower Concert».

Το πρόγραμμα της Κυριακής, 1η Μαΐου συμπεριλαμβάνει στις 10.00 το πρωί σεμινάριο για Πρώτες Βοήθειες από την «Ελληνική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων» (ΕΔΟΚ), στις 12.00 ένα παραδοσιακό ράλι παλαιών αυτοκινήτων στο κέντρο της Κηφισιάς με θέμα «Αντίκες και Λουλούδια» ενώ το απόγευμα από τις 18.00 ως τις 19.00 έχει προγραμματιστεί αφήγηση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους της ανθοκομικής έκθεσης.

Κηφισιά: Λέσχη φίλων παλαιού αυτοκινήτου ΦΙΛ.ΠΑ «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες και Λουλούδια»

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.flowershowkifissia.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα