ΑΘΗΝΑ
00:48
|
06.05.2024
Το Ιράν πραγματοποίησε μια επιτυχημένη αποστολή drone στο Ισραήλ, ανέφερε η Arabic Post.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αρχηγός της Ταξιαρχίας Αλ-Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, ταξίαρχος Εσμαΐλ Γκαανί, αποκάλυψε την Παρασκευή ότι το Ιράν πραγματοποίησε μια επιτυχημένη αποστολή drone στο Ισραήλ, ανέφερε η Arabic Post.

Σύμφωνα με την Arabic Post, τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Γκαανί ανέφερε ότι 41 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τα δύο ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν την αποστολή.

Ο Γκαανί δήλωσε ότι το Ισραήλ δικαιολόγησε τις στρατιωτικές του κινήσεις σχετικά με την αποτυχημένη αναχαίτιση ως στρατιωτικές ασκήσεις.

«Είναι καλύτερο για εσάς να επιστρέψετε στις αρχικές σας χώρες πριν να είναι πολύ αργά», προειδοποίησε ο Γκαανί, απευθυνόμενος στο Ισραήλ.

Πρόσθεσε: “Για πάνω από 70 χρόνια, οι Ισραηλινοί απέτυχαν να είναι ένα ενωμένο έθνος. Υπάρχει ένα μπλακ άουτ ειδήσεων σχετικά με τον ρατσισμό που έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του (στο Ισραήλ).”

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Χασάν Σαλαμί επιβεβαίωσε ότι «το Ισραήλ προετοιμάζει τις συνθήκες για τη δική του καταστροφή», αναφερόμενος στην επιθετικότητά του εναντίον των Παλαιστινίων, των Σύριων και των Ιρανών.

Ο Σαλαμί μοιράστηκε ότι η Διεθνής Ημέρα Αλ-Κουντς είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το παλαιστινιακό ζήτημα και την ισραηλινή κατοχή και να ανανεώσει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους προς τους Παλαιστίνιους και τον δίκαιο σκοπό τους.

Πηγή: Middle East Monitor

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα