ΑΘΗΝΑ
01:49
|
24.04.2024
Άγρια κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη ξέσπασε στη Βουλή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε την κ. Αυγέρη ότι πετάχτηκε την ώρα που μιλούσε εκείνος ως πρόεδρος της Επιτροπής.

«Μην πετάγεστε την ώρα που μιλάει ο Πρόεδρος γιατί δεν έρχεστε και συχνά στην Επιτροπή. Τώρα πρώτη φορά…», είπε αρχικά ο Βασίλης Οικονόμου και αναρωτήθηκε αν θέλει να το κάνει η κ. Αυγέρη για τις εντυπώσεις. «Είστε προσβλητικός», απάντησε η κ. Αυγέρη με τον κ. Οικονόμου να την κατηγορεί με τη σειρά του ότι είναι προσβλητική.

«Για σας παρακαλώ λίγο, έρχεστε μια στις τόσες. Αυτά αλλού όχι σε μένα, εκεί πού σας παίρνει κυρία, όχι σε μένα», επανήλθε ο κ. Οικονόμου, τη στιγμή που η κ. Αυγέρη διερωτόταν από πού και ως πού δεν μπορεί να μιλήσει.

«Είσαι για πολύ μεγάλο… να σε ακούσουμε και να γελάμε. Ασε τι είμαι εγώ δεν δικαιούσαι να ομιλήσεις γιατί είσαι ανύπαρκτη στην Επιτροπή», είπε ο κ. Οικονόμου. «Θέτω θέμα μομφής στο πρόσωπό σας», τόνισε με τη σειρά της η κ. Αυγέρη ανοίγοντας το μικρόφωνό της με το γαλάζιο βουλευτή να την καλεί να κάνει ό,τι θέλει.

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου για τον Βασίλη Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους «τζαμπατζήδες», σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του. «Είσαι για πολύ μεγάλο…» είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες. Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα