ΑΘΗΝΑ
13:14
|
03.05.2024
Σάλος ή μάλλον γέλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την μασκότ της αεροπορικής άσκησης Tiger Meet 2022.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανάρπαστες έχουν γίνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από την… μασκότ της άσκησης Tiger Meet 2022 που διεξάγεται στον Άραξο και η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τα στοιχεία της άσκησης , που θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων από την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ.

Οι περισσότεροι έβλεπαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Κάποιοι μάλιστα νόμιζαν πως επρόκειτο για φωτομοντάζ και «τρολιά» από γνωστά και άγνωστα «πειραχτήρια» των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης…

Ωστόσο η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε φαντασία καθώς το λιγότερο που θα περίμενε κανείς σε μία στρατιωτική άσκηση είναι μία λούτρινη τίγρη σε ρόλο μασκότ να τριγυρνάει στο αεροδρόμιο για να εμψυχώσει υποτίθεται τους συμμετέχοντες στην άσκηση.

Εικόνα

Κι όμως! Πρόκειται για αληθινή φωτογραφία που τραβήχτηκε στο πλαίσιο της άσκησης και αναρτήθηκε στα social media από το γαλλικό υπουργείο άμυνας.

Το αποτέλεσμα βεβαίως δεν εμψύχωσε!Χάρισε όμως άφθονα γέλια σε όσους χρησιμοποίησαν το χάσταγκ #Tigermeet2022 καθώς με αφορμή την έναρξη της άσκησης στον Άραξο πολλοί ανακάλυψαν παλιότερες φωτογραφίες από ανάλογες μασκότ κατά την πραγματοποίηση των γυμνασίων Tiger σε Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία το 2016, το 2018 και το 2019.

Εικόνα
Εικόνα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Βρετανία: Πρώτη μεγάλη νίκη του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του Σούνακ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα