ΑΘΗΝΑ
13:24
|
23.09.2024
Στα ερωτηματικά που προκαλεί βίντεο από την χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ, στο ΑΠΘ με άγνωστο να προκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις, αναφέρεται ο ευρωβουλευτής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα ερωτηματικά που έχει δημιουργήσει βίντεο από την χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ, έξω από το κτίριο της διοίκησης του, όπου εμφανίζεται ένας άντρας να προκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις και στη συνέχεια να απομακρύνεται, ενώ ξεκινά ο άγριος ξυλοδαρμός των φοιτητών, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, συνεχίζοντας αδιάλειπτα την κριτική του στην κυβέρνηση.

«Σκιά παρακράτους στη Θεσσαλονίκη. Όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο, σαραντάρης προκαλεί τα ΜΑΤ, αυτά επιτίθενται στους φοιτητές, εκείνος φεύγει ανενόχλητος μιλώντας στο κινητό του. Τα χαρακτηριστικά του έχουν καταγραφεί σε βίντεο, η κυβέρνηση να μας πει πιο είναι το “μπουμπούκι”», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κύρτσος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival, ο τρόπος που κινήθηκε, ο άγνωστος στους φοιτητές άντρας, προκάλεσε την αντίδραση φοιτητών και καθηγητών με αρκετούς να εκτιμούν ότι είναι τυνομικός της Ασφάλειας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έλαβε εντολή να προκαλέσει τα επεισόδια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Καθηγητές, φοιτητές και δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν επί ώρα με ποια ιδιότητα βρισκόταν εκεί. Ο ίδιος έδωσε διάφορες απαντήσεις. Ισχυρίστηκε ότι είναι καθηγητής δημοσιογραφίας ενώ λίγο αργότερα είπε ότι βρίσκεται εκεί ως απόφοιτος του ΑΠΘ. Ο γρίφος λύθηκε μετά τη σύλληψή του. Αποδείχτηκε ότι ο 48χρονος είναι τραπεζικός υπάλληλος και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έργω εξύβρισης και εν συνεχεία ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσής του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κινητοποίηση για τη φωτιά στη Motor Oil

Φωτιά στην Κύθνο-Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Hellenic Train: Στη δικαιοσύνη για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 26/9 (upd)

Νέα τραγωδία μετά από ναυάγιο-Νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι μετανάστες και πρόσφυγες στη Σάμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα