ΑΘΗΝΑ
03:45
|
30.03.2023
Στο υπουργείο Παιδείας βάζουν «στοίχημα» για ανακοίνωση των βάσεων ως τις αρχές Αυγούστου και προσληψεις εκπαιδευτικών πριν ανοίξουν τα σχολεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έγκαιρες προσλήψεις περίπου 6.000 εκπαιδευτικών στις πρώτες δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, επίσπευση της διαδικασίας εγγραφής μαθητών τη νέα σχολική χρονιά αλλά και του διορισμού δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία φιλοδοξεί να πετύχει για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 το υπουργείο Παιδείας.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η προσπάθεια αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Παιδείας για ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής φέτος το καλοκαίρι, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, βάζοντας «στοίχημα» για την ανακοίνωσή τους το πολύ ως τις αρχές Αυγούστου.Αυτόν τον στόχο εξυπηρετεί και η ολοκλήρωση των πρακτικών δοκιμασιών για τις σχολές του Στρατού, της Αστυνομίας και των ΤΕΦΑΑ μέσα στην άνοιξη (αντί μέσα στον Ιούνιο).

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Επιπλέον το πολύ ως τις αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών εξετάσεων που έδωσαν οι μαθητές για την φοίτησή τους σε Πρότυπα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξανά ατύχημα με επικίνδυνα χημικά στον ποταμό Οχάιο

Πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας και Αρμενίας

Ελένη Αρβελέρ: «Σοβαρό πνευματικό ολίσθημα» η κατάργηση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται και για σύγκρουση στο διάστημα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα