ΑΘΗΝΑ
21:01
|
17.08.2022
Στις 12 και 13 Μαΐου με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

To Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την Αrt Αthina, πραγματοποιούν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου, ένα Gallery Walk, μια βόλτα, δηλαδή, στις αθηναϊκές γκαλερί, σε πολλές διαφορετικές εικαστικές στάσεις.

 Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο συναρπαστικές βραδιές εικαστικών περιπάτων, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονης, ελληνικής αλλά και διεθνούς δημιουργίας, θα δουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κεραμικών, video-art, performance, εγκαταστάσεις. 

 Συνολικά 37 αίθουσες Τέχνης θα παραμείνουν για δύο μέρες ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ, για να υποδεχτούν το κοινό. Πολλές από αυτές, θα εγκαινιάσουν νέες εκθέσεις, ενώ σε κάποιες άλλες γκαλερί οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για έναν ανοιχτό διάλογο με τους επισκέπτες.  

Στο φετινό Gallery Walk συμμετέχει και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με 5 σημαντικές εκθέσεις στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα και στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ολύμπια.

 Η συμμετοχή για το κοινό θα είναι ελεύθερη.  

Σημειώνεται ότι φέτος είναι η 4η φορά που το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων συνεργάζεται με τον ΠΣΑΤ και την Art Athina, προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες, έναν μοναδικό εικαστικό περίπατο, γεμάτο έμπνευση, ποικιλία, διαδραστικότητα και δημιουργικότητα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρακινοί καλλιτέχνες αποσύρονται από την Μπιενάλε του Βερολίνου

Πέθανε ο γλύπτης Κώστας Ρόθος

Γκράφιτι του Banksy από τα οδοφράγματα της Παλαιστίνης σε γκαλερί στο Ισραήλ

«Έφυγε» ο Ζαν-Ζακ Σεμπέ, ο «πατέρας» του «Μικρού Νικόλα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα