ΑΘΗΝΑ
12:39
|
19.04.2024
Κατά την Ζαχάροβα η προσπάθεια ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας γίνεται υπό την πίεση του ΝΑΤΟ να αλλάξουν την στρατηγική κατεύθυνση της πολιτικής τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φινλανδία και Σουηδία «αναγκάζονται να ενταχθούν στην Βορειοατλαντική συμμαχία και να αλλάξουν την στρατηγική κατεύθυνση της πολιτικής τους» δήλωσε απόψε προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή ρωσικού καναλιού Solovyov Live η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Mehman Əliyarsoy on Twitter: "Yutub hosting has blocked Russian host  Vladimir Solovyov's channel. His channel had over a million subscribers.  After the channel "Evening with Vladimir Solovyov", the video host also  blocked

Η ίδια παρατήρησε πως η ένταξη αμφοτέρων χωρών «κατόπιν πίεσης των ΗΠΑ, λύνει τα χέρια της Ρωσίας».Η Ζαχάροβα παρατήρησε πως την απόφαση για την ένταξη την πήραν οι πολιτικές εξουσίες και όχι οι λαοί Σουηδίας και Φινλανδίας. Είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, κάτω από την πίεση της Ουάσιγκτον, η Φινλανδία και η Σουηδία, που για δεκαετίες κρατούσαν στάση ουδετερότητας στα διεθνή θέματα και δεν συμμετείχαν σε κανένα στρατιωτικό μπλοκ, αναγκάζονται να ενταχθούν στην Βορειοατλαντική συμμαχία και να αλλάξουν την στρατηγική κατεύθυνση της πολιτικής τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Οι τελευταίες 14 υποψηφιότητες της Νέας Αριστεράς για τις Eυρωεκλογές

Ισραηλινή επίθεση στο Ιράν: Υποβαθμίζει η Τεχεράνη [upd]

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα