ΑΘΗΝΑ
04:49
|
20.04.2024
Ελαφρυντικά ζητούν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ομόφωνα ένοχοι, σύμφωνα με την κατηγορία, κρίθηκαν από το Μικτού Ορκωτό Εφετείο οι δύο υπαίτιοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 24χρονο κατηγορούμενο και τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, ενόχους για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του ομαδικού βιασμού σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας το 2018 στη Ρόδο.

Με κλάματα άκουσε την απόφαση για το φρικτό έγκλημα σε βάρος της κόρης του ο Γιάννης Τοπαλουδης, ενώ η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, δεν βρισκόταν στην αίθουσα όταν ανέβηκε η Έδρα..

Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους κατηγορουμένους ελαφρυντικά, προσδοκώντας να «σπάσουν» την ποινή των ισοβίων και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτόδικα στους εντολείς τους.

Σε συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλουδη στο δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα η Μάγδα Φύσσα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα