ΑΘΗΝΑ
14:09
|
19.04.2024
Το κοινοβούλιο ψήφισε νόμους για την απόσυρση από πολλές συμφωνίες της ΚΑΚ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Verkhovna Rada (κοινοβούλιο) της Ουκρανίας ενέκρινε νομοσχέδιο για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης σχετικά με τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της ΚΑΚ κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου του 1941-1945, είπε την Κυριακή η ηγέτης του Υπηρέτη του Λαού Έλενα Σουλγιάν.

«Το κοινοβούλιο ψήφισε για πολλές σημαντικές επικυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νομοσχεδίου για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης για τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της ΚΑΚ κατά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram.

Εκτός από αυτό, το Rada ψήφισε νόμους για την απόσυρση της συμφωνίας για την κοινή αγροτική αγορά της ΚΑΚ και για την απόσυρση από τη συμφωνία ΚΑΚ για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Το Verkhovna Rada κατήγγειλε επίσης τη διακυβερνητική συμφωνία Ουκρανίας-Ρωσίας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας και την πρόληψη της φοροδιαφυγής. Η κυβέρνηση της χώρας έλαβε απόφαση να αποχωρήσει από αυτή τη συμφωνία στις 29 Απριλίου.

Πηγή: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

Ισραηλινή επίθεση στο Ιράν: Υποβαθμίζει η Τεχεράνη [upd]

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Εκλογές στην Ινδία: Στις κάλπες από σήμερα και μέχρι την 1η Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα