ΑΘΗΝΑ
04:44
|
04.07.2022
Το κοινοβούλιο ψήφισε νόμους για την απόσυρση από πολλές συμφωνίες της ΚΑΚ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Verkhovna Rada (κοινοβούλιο) της Ουκρανίας ενέκρινε νομοσχέδιο για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης σχετικά με τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της ΚΑΚ κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου του 1941-1945, είπε την Κυριακή η ηγέτης του Υπηρέτη του Λαού Έλενα Σουλγιάν.

«Το κοινοβούλιο ψήφισε για πολλές σημαντικές επικυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νομοσχεδίου για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης για τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της ΚΑΚ κατά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram.

Εκτός από αυτό, το Rada ψήφισε νόμους για την απόσυρση της συμφωνίας για την κοινή αγροτική αγορά της ΚΑΚ και για την απόσυρση από τη συμφωνία ΚΑΚ για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Το Verkhovna Rada κατήγγειλε επίσης τη διακυβερνητική συμφωνία Ουκρανίας-Ρωσίας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας και την πρόληψη της φοροδιαφυγής. Η κυβέρνηση της χώρας έλαβε απόφαση να αποχωρήσει από αυτή τη συμφωνία στις 29 Απριλίου.

Πηγή: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και εγένετο σκότος!

Δολοφονία 19χρονου Παλαιστίνιου από τον ισραηλινό στρατό

Δεν θα είναι σαν τον Ψυχρό Πόλεμο, θα είναι σαν τον Α’ Παγκόσμιο…

«Αν είσαι μουσουλμάνος στην Ινδία και αντιδράς, τα δικαιώματά σου καταπατώνται σε απευθείας μετάδοση»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα