ΑΘΗΝΑ
16:55
|
19.04.2024
Ενημέρωσε όπως είπε τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ «για την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας, τόσο σε ρητορικό επίπεδο, όσο και επί του πεδίου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν, είχε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με κορυφαίο θέμα την όξυνση της έντασης από τη μεριά της Τουρκίας και του Ιράν και δευτερευόντως τα αποτελέσματα των επαφών που είχε κατά την πρόσφατη περιοδεία του σε χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.

«Συζητήσαμε τηλεφωνικώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον Κόλπο. Επίσης, ενημέρωσα τον ομόλογό μου για την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας, τόσο σε ρητορικό επίπεδο, όσο και επί του πεδίου, καθώς και για τις επισκέψεις μου σε Δ. Βαλκάνια» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο τι του απάντησε ο Άντονι Μπλίνκεν σε όλα αυτά.

Επικοινωνία και με τον Ιωάννη Κασουλίδη

Νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία για τις εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο σε σχέση με τις κατασχέσεις των δύο ελληνικών δεξαμενόπλοιων από τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης την περασμένη Παρασκευή και με τον Κύπριο ομόλογό του, Ιωάννη Κασουλίδη.

Ι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Με φορτωμένη ατζέντα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός στο Παρίσι

Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας»

Οι ΗΠΑ θα στείλουν όπλα 1 δις δολαρίων στο Ισραήλ- «Υποστήριξη άνευ όρων»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα