ΑΘΗΝΑ
19:19
|
17.06.2024
Το Newsweek γίνεται ένα ακόμη δυτικό ΜΜΕ-φερέφωνο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ παρουσιάζοντας τον Πούτιν, άρρωστο,αδύναμο και παρανοϊκό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα επιτελεία προπαγάνδας, που έχουν στηθεί από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και κυρίαρχα αμερικανικά ΜΜΕ, εξακολουθούν να διοχετεύουν πληροφορίες με τη μορφή «απόρρητων πληροφοριών» σε βάρος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σε μία προφανή απόπειρα να τον εμφανίσουν αδύναμο, άρρωστο έως και «βασικό στόχο» διαφόρων συνομωσιών με σκοπό την ανατροπή του…

Ένα τέτοιο «αποκλειστικό» ρεπορτάζ δημοσιοποίησε σήμερα το αμερικανικό περιοδικό Newsweek παρουσιάζοντας ως βασική πηγή… τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτές που πριν περίπου δύο δεκαετίες είχαν «αποδείξεις» και «ντοκουμέντα» για όπλα «μαζικής καταστροφής» στο Ιράκ μέχρι που έγινε η εισβολή των ΗΠΑ την άνοιξη του 2002 στο Ιράκ, ανατράπηκε ο Σαντάμ Χουσείν και αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε ούτε υποψία πυρηνικών, χημικών και βιολογικών όπλων…

 Βάση λοιπόν αυτής της «αξιόπιστης» πηγής, ο συντάκτης του Newsweek Γουίλιαμ Άρκιν υποστηρίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει «καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο» και πως «εισήχθη μυστικά» σε νοσοκομείο για θεραπεία, τον Απρίλιο. Ισχυρίζεται επίσης πως τον Μάρτιο, έγινε και απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρώσου Προέδρου.

Ο συντάκτς του Newsweek Βάζοντας το δικό του «λιθαράκι» στην δαιμονοποίηση του Ρώσου ηγέτη υποστηρίζει επίσης πως ο Πούτιν γίνεται «ολοένα και πιο παρανοϊκός για την παραμονή του στην εξουσία» κάτι το οποίο τον κάνει «εξαιρετικά απρόβλεπτο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο οδικός χάρτης του Πούτιν για διαπραγματεύσεις

Συνάντηση Κασσελάκη με Παλαιστίνιο πρώην υπουργό

Οι ΗΠΑ στην κορυφή της κούρσας των πυρηνικών εξοπλισμών

Κυπριακή καταγγελία στην Ε.Ε. για εικονικούς φοιτητές στα κατεχόμενα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα