ΑΘΗΝΑ
15:56
|
18.04.2024
Στις 5.30 το απόγευμα η ομιλία του πρωθυπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρχίζει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 13ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:45, ενώ κεντρικός ομιλητής, στις 17:30, θα είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο και την Κυριακή οι 2.393 σύνεδροι που αναδείχθηκαν από 82.757 μέλη θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε επίκαιρες θεματικές ενότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από αρκετές ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις νεολαίας, που διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με την ΟΝΝΕΔ, όπως ο πρόεδρος της IYDU Michael Dust, η πρόεδρος του YEPP Lidia Pereira και εκπρόσωποι Οργανώσεων που ανήκουν στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από την Ουκρανία, την Κύπρο, το Βέλγιο, τη Φινλανδία, την Κροατία, την Ιρλανδία και την Αυστρία.

Ταυτόχρονα, στον χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχουν περίπτερα από εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, όπου οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα μπορούν να πληροφορηθούν για εθελοντικές δράσεις στις οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φθιώτιδα: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Ανησυχητικές κινήσεις του Ισραήλ- Προετοιμάζεται για χερσαία εισβολή στη Ράφα

Google: Απέλυσε 28 υπαλλήλους που διαμαρτυρήθηκαν για τη συνεργασία με το Ισραήλ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα για την αρχειοθέτηση της μήνυσης συγγενών κατά Τριαντόπουλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα