ΑΘΗΝΑ
04:13
|
04.05.2024
Ο Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε επίσης «πρωτοφανή» την κίνηση της Βουλγαρίας, της Β. Μακεδονίας και του Μαυροβουνίου να εμποδίσουν το αεροπλάνο του να ταξιδέψει στη Σερβία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα θα απαντήσει στις δυτικές παραδόσεις όπλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία απωθώντας τις ουκρανικές δυνάμεις ακόμα μακρύτερα από τα Ρωσικά σύνορα.

«Όσο μεγαλύτερο είναι το βεληνεκές των συστημάτων που θα παραδοθούν, τόσο περισσότερο θα απωθούμε τους Ναζί από εκείνη τη γραμμή από την οποία ενδέχεται να προέλθουν απειλές προς τους Ρωσόφωνους και τη Ρωσική Ομοσπονδία», ανακοίνωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας χαρακτήρισε επίσης «πρωτοφανή» την κίνηση της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας και του Μαυροβουνίου να εμποδίσουν το αεροπλάνο του να ταξιδέψει στη Σερβία, προσθέτοντας ότι δεν έχει λάβει ακόμα εξηγήσεις για την απόφασή τους. Ανέφερε ότι αντ’ αυτού θα προσκαλέσει τον Σέρβο ομόλογό του να τον επισκεφθεί στη Μόσχα. «Το βασικό είναι ότι κανείς δεν μπορέσει να καταστρέψει τις σχέσεις μας με τη Σερβία», συνέχισε ο Λάβροφ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καναδάς: Συλλήψεις για τη δολοφονία διακεκριμένου ακτιβιστή Σιχ

Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα