ΑΘΗΝΑ
20:07
|
19.04.2024
Οι Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Σοφία Νικολάου, και Μαρία Συρεγγέλα θα είναι υποψήφιες με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, τέσσερις γυναίκες θα είναι υποψήφιες για τη βουλή με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, η υφυπουργός πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η υφυπουργός για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε χθες ότι θα εξαντληθεί η τετραετία. «Έχω πει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία, γιατί αυτό πιστεύω ότι ορίζει η θεσμική τάξη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ θα προσφέρει νέα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα