ΑΘΗΝΑ
05:21
|
28.06.2026
«Δεν πείθουν οι κυβερνητικές εξαγγελίες», λέει ο γραμματέας το τομέα Ενέργειας του Κινήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «επικοινωνιακές φιέστες» και «αποσπασματικές ανακοινώσεις μέτρων» έκανε λόγο ο γραμματέας του τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας, σχολιάζοντας τις σημερινές κυβερνητικές εξαγγελίες για την εξοικονόμηση ενέργειας.

«Δεν πείθουν οι εξαγγελλίες της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς δεν είναι μία συγκυριακή σημαία», σχολίασε ο Χ. Δούκας που τόνισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφόρησε να εφαρμόσει εδώ και 3 χρόνια νομοθετημένα προγράμματα όπως ο ενεργειακός υπεύθυνος και το πρόγραμμα “ΗΛΕΚΤΡΑ”. Έρχεται τώρα, κατόπιν εορτής, πάλι με επικοινωνιακές φιέστες, να μας πείσει ότι κάτι άλλαξε στη στάση της και τώρα θα τα εφαρμόσει».

Ακόμη, επισήμανε ότι η εξοικονόμηση ενέργειας ήταν και παραμένει ο φτωχός συγγενής για την κυβέρνηση της ΝΔ.

«Αποσπασματικές ανακοινώσεις μέτρων, αόριστες υποδείξεις και μεταφορά ευθυνών στους πολίτες, που επωμίζονται όλο το βάρος της ακρίβειας και της οικονομικής αφαίμαξης, θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα», κατέληξε το αρμόδιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας-Παγίωση της ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση

Το Ράλλυ Ακρόπολις μαρσάρει σε 45 χιλιόμετρα απαγορευμένων περιοχών Natura

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα