ΑΘΗΝΑ
16:11
|
03.05.2024
«Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν συνηθίσει οι επισκέπτες μας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ρωσική επιχείρηση που ανήκε στο παρελθόν στα McDonald’s αποκάλυψε το νέο της λογότυπο καθώς ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τα εστιατόρια της από την Κυριακή.

Το νέο λογότυπο περιλαμβάνει έναν κύκλο και δύο γραμμές, που αντιπροσωπεύουν ένα μπιφτέκι και δύο τηγανητές πατάτες.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το όνομα της αλυσίδας, αν και αναφέρεται ότι έχει εξεταστεί μια σειρά από επιλογές.

Τον Μάιο, η McDonald’s δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ρωσική αλυσίδα έχει προγραμματίσει να ανοίξει ξανά 15 εστιατόρια αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, το οποίο αναφέρεται στη Sistema PBO, την εταιρεία που διαχειρίζεται την επιχείρηση που ανήκε στο παρελθόν στα McDonald’s.

«Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν συνηθίσει οι επισκέπτες μας», δήλωσε στο TASS εκπρόσωπος της Sistema PBO.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia, η Sistema PBO υπέβαλε οκτώ πιθανά ονόματα για τη νέα αλυσίδα στη Rospatent, η οποία είναι η ρωσική κυβερνητική υπηρεσία που είναι αρμόδια για την πνευματική ιδιοκτησία.

Τα ονόματα που φέρεται να εξετάζονται περιλαμβάνουν «Tot Samyi», που μεταφράζεται σε «το ίδιο» και «Svobodnaya Kassa» που σημαίνει «διαθέσιμη ταμειακή μηχανή».

Η McDonald’s σταμάτησε προσωρινά τις δραστηριότητές της στη Ρωσία τον Μάρτιο, λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την εισβολή της χώρας στην Ουκρανία.

Τον προηγούμενο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει τη Ρωσία λόγω της «ανθρωπιστικής κρίσης» και του «απρόβλεπτου περιβάλλοντος λειτουργίας» που προκλήθηκε από τον πόλεμο.

Ανέφερε ότι ο Αλεξάντερ Γκοβόρ, ο οποίος διαχειριζόταν 25 εστιατόρια McDonald’s στη Σιβηρία, θα αναλάβει τα εστιατόρια της εταιρείας.

Πριν ανακοινωθεί ότι εγκαταλείπουν τη Ρωσία, τα McDonald’s λειτουργούσαν στη χώρα για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο εταιρεία άνοιξε το πρώτο της ρωσικό εστιατόριο στη Μόσχα τον Ιανουάριο του 1990.

Εκατοντάδες πελάτες σχημάτισαν ουρές έξω από το πρώτο κατάστημα στην πλατεία Πούσκιν – περιμένοντας για ώρες ώστε να γευτούν για πρώτη φορά το διάσημο αμερικάνικο burger.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Πάνω από 250.000 οι διασυνδέσεις των POS με τις ταμειακές μηχανές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα