ΑΘΗΝΑ
06:30
|
23.05.2024
Ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση προσώπου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δημοσίευμα του BBC αναφέρει ότι ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση προσώπου μετά την ακύρωση των εμφανίσεων του αυτή την εβδομάδα.

Ο 28χρονος είπε σε βίντεο στο Instagram ότι η πάθηση οφείλεται σε διάγνωση του συνδρόμου Ramsay Hunt.

“Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν βλεφαρίζει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτήν την πλευρά του προσώπου μου… Άρα υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτήν την πλευρά του προσώπου μου”, είπε.

Το σύνδρομο Ramsay Hunt είναι όταν ένα ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα επηρεάζει το νεύρο του προσώπου κοντά στα αυτιά κάποιου, λένε ειδικοί ιατροί.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η παγκόσμια περιοδεία του Bieber’s Justice – που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο – ανακοίνωσε ότι τρεις παραστάσεις θα αναβληθούν.

«Είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου», είπε ο γεννημένος στον Καναδά τραγουδιστής στο τρίλεπτο βίντεο, δείχνοντας τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ζήτησε από τους θαυμαστές του να κάνουν υπομονή και είπε για τις επερχόμενες εμφανίσεις του ότι «φυσικά, προφανώς, δεν είναι ικανός να τις κάνει».

Επίσης, χαμογέλασε και βλεφάρισε, δείχνοντας στους 240 εκατομμύρια followers του πώς η δεξιά πλευρά του προσώπου του δεν κουνήθηκε.

«Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά, προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω», είπε. «Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο εκατό τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα».

Ο Μπίμπερ πρόσθεσε ότι έχει κάνει ασκήσεις προσώπου για να «επιστρέφει στο φυσιολογικό», αλλά ότι δεν ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναρρώσει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Σαντορίνη η 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Reporters United: Διήμερο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ & Αλληλεγγύης

Άλις Μανρό: Πέθανε η βραβευμένη με Νόμπελ συγγραφέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα