ΑΘΗΝΑ
11:27
|
20.09.2024
Αρχίζουν να υποχωρούν τα φαινόμενα της κακοκαιρίας Genesis από σήμερα, Κυριακή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρχίζουν να υποχωρούν τα φαινόμενα της κακοκαιρίας Genesis από σήμερα, Κυριακή.

Θα αρχίσει να περιορίζεται το κύμα αστάθειας, ιδιαίτερα από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αφορά κυρίως περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας. Ίσως δούμε και κάποιες μπόρες στα βουτά της Κρήτης, ενώ καλύτερη αναμένεται να είναι η κατάσταση τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όπου πλέον η αστάθεια περιορίζεται στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και μόνο της μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ειδικότερα, στη Θράκη, την ανατολική και την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στα νησιά του Ιονίου o καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά όπου θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη» ενόψει του χειμώνα

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Αυτοψία Λέκκα στο φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο τουρίστριας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Δωδεκανήσων για σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα