ΑΘΗΝΑ
01:09
|
20.06.2024
Τραγούδια αγαπημένα θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Τσέρτος με την ορχήστρα του και τη Σοφία Μέρμηγκα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναυλία για τα 100 χρόνια Μικρασιατικής Καταστροφής στον Πολυχώρο Δροσίνη, στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, (Οδός Δροσίνη 11) διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. σε συνεργασία με τον δήμο για τις 20.30 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, 20 Ιουνίου.

Τραγούδια αγαπημένα θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Τσέρτος με την ορχήστρα του και τη Σοφία Μέρμηγκα. Φιλική συμμετοχή από τους δημοφιλείς ερμηνευτές Χρόνη Αμανατίδη, Νάντια και Νίκο Καραγιάννη, Γιάννη Λεμπέση, Μαριώ και τον Κώστα Κόνδρα.

Ομιλίες στην έναρξη της εκδήλωσης θα εκφωνήσουν η Μαρία Αντωνιάδου, πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και του Μορφωτικού της Ιδρύματος, ο Γιάννης Βούρος, δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος, ο Ηλίας Βολιότης-Καπετανάκης, συγγραφέας-δημοσιογράφος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ: «Η Σμύρνη είναι το πολύστροφο χωνευτήρι των λαών και των πολιτισμών. Η κοσμοπολίτικη κυψέλη, όπου άλλοτε σμίγουν και άλλοτε συγκρούονται η Ανατολή με την Δύση, μελωδίες και ρυθμοί, η πρόοδος με την συντήρηση, η κίνηση με την νωχέλεια, η ευφυία με τις μικρότητες των συνοίκων λαών, μα πάντα το τρένο προχωρά μπροστά. Η Σμύρνη είναι πολυεθνική γιορτή, για αυτό κρατάει τόσο λίγο… Η Σμύρνη είναι τ’ απάνθισμα της αντοχής, του μόχθου, της δημιουργίας και της αναγέννησης».

Για την πρόσβαση στον χώρο της εκδήλωσης: Από την πλατεία Βάθη, το λεωφορείο Γ-10 Ανάκασα-‘Αγιοι Ανάργυροι, αποβίβαση στην στάση Νάξου ή με το μετρό Πειραιάς-Κηφισιάς, στάση ‘Αγιος Ελευθέριος και πεζοπορία 800 μέτρων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε ο Νόαμ Τσόμσκι

Σε πολιτικό επίπεδο είχε αντιταχθεί στις περισσότερες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ στο εξωτερικό αμφισβητώντας την πολιτική των αμερικανικών κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες.
ΣΥΝΑΦΗ

Πλούσιο διαδικτυακό αρχείο για τον Πάμπλο Πικάσο

Εξάρχεια: Έφυγε ο Γιώργος Τσάκαλος, συνδημιουργός του βιβλιοπωλείου «Ναυτίλος»

Στόουνχεντζ: Ακτιβιστές έριξαν πορτοκαλί σκόνη και μπογιά στον αρχαιολογικό χώρο

Ανοίγει για το κοινό το Μουσείο Ανασκαφής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα