ΑΘΗΝΑ
11:36
|
06.05.2024
Το εθνικό κοινοβούλιο της Ουκρανίας ενέκρινε την αποχώρηση της χώρας από μια σειρά συμφωνιών εντός της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Verkhovna Rada της Ουκρανίας, ή το εθνικό κοινοβούλιο, ενέκρινε την αποχώρηση της χώρας από μια σειρά συμφωνιών εντός της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης στο εθνικό νομοθετικό σώμα, Τάρας Μέλνιτσουκ, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο TASS.

«Ένα νομοσχέδιο για την απόσυρση από τη Συμφωνία CIS για τη συνεργασία στην ανάπτυξη και χρήση συστημάτων κινητής κινητής επικοινωνίας, ένα νομοσχέδιο για την απόσυρση από τη συμφωνία CIS για διακρατικό αποθεματικό βιολογικών παρασκευασμάτων και άλλων μέσων προστασίας των ζώων, ένα νομοσχέδιο για την αποχώρηση από τη Συμφωνία της ΚΑΚ για την Υποστήριξη και Ανάπτυξη των Μικρών Επιχειρήσεων έχουν εγκριθεί γενικά», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Εκτός αυτού, οι βουλευτές ενέκριναν και νομοσχέδιο για την απόσυρση από το πρωτόκολλο για τις τροποποιήσεις της Συμφωνίας για τη Διακρατική Επικοινωνία Ταχυμεταφορέα.

Σύμφωνα με τον Μέλνιτσουκ, αυτές οι συμφωνίες ήταν είτε άχρηστες είτε παρωχημένες, ενώ η εφαρμογή της συμφωνίας για την επικοινωνία με ταχυμεταφορές, ιδίως η αποστολή επίσημων εγγράφων μέσω της Μόσχας, απειλεί τα εθνικά συμφέροντα της Ουκρανίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

Λαβρόφ: Ανεξάρτητως νικητή στις εκλογές στις ΗΠΑ, η Ρωσία θα θεωρείται εχθρός

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Ο Χοσέ Ραούλ Μουλίνο επόμενος πρόεδρος του Παναμά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα