ΑΘΗΝΑ
05:15
|
27.04.2024
«Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για «βούρκο» και «τραμπισμό αλά γκρέκα» και κατηγορώντας τoν για «πολιτική ευτέλεια» και «εξαχρείωση».

Απευθυνόμενος εχθές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, προειδοποιώντας ότι η Ελλάδα δεν είναι «τόσο μακριά από το σημείο μηδέν», και τονίζοντας ότι «η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει τη χειρότερη δυνατή κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ξεχωριστή αναφορά στην επιλεκτική χρηματοδότηση ΜΜΕ με κριτήριο τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί τέτοια μονοκαλλιέργεια, τέτοια προπαγάνδα, τέτοια τοξικότητα. Να τη χαίρονται τη φοβερή ποιότητα δημοκρατίας μας, που εγκαθίδρυσαν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε δηλώνοντας πως «Από την πολιτική τοξικότητα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: το βούρκο. Όπως φαίνεται, στο βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον “τραμπισμό αλά γκρέκα” ούτε να πλήξει τη Δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την πατρίδα μας».

Οι χαρακτηρισμοί του Γιάννη Οικονόμου προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Για να απαντήσουμε θα μπορούσαμε απλά να θυμηθούμε τα πάρε δώσε στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, πριν και μετά τις Πρέσπες. Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε την άλωση Μητσοτάκη σε δημόσιους φορείς και ανεξάρτητες αρχές, όπου έχει βάλει τον κάθε αμφιβόλου ποιότητας κολλητό του για να του κάνει τις δουλειές. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την πρόσφατη διαγραφή του Προέδρου της ΕΡΤ από την ΕΣΗΕΑ, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης από διευθυντή του τον έβαλε στη θέση αυτή για να εξευτελίζει τη δημόσια τηλεόραση και την ελευθερία του Τύπου. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν αρκετό για να απαντήσει σε αυτή την αθλιότητα» αναφέρει η απάντηση της Κουμουνδούρου, καταλήγοντας πως «Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν. Όπως ακριβώς, δηλαδή, έκανε ο Τραμπ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα