ΑΘΗΝΑ
09:22
|
06.07.2022
Τη συμφωνία τους στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τις ανούσιες «κοκορομαχίες» τους για τις εκλογές, λέει το ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της συνόδου κορυφής της ΕΕ και της συνόδου των Ευρωσοσιαλιστών σχολίασε δηκτικά το απόγευμα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Μητσοτάκης και Τσίπρας, ο πρώτος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ κι ο δεύτερος στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, δηλώνουν τη στήριξή τους στην επικίνδυνη στρατηγική της ευρωατλαντικής διεύρυνσης και των κυρώσεων προς τη Ρωσία, που ρίχνουν κι άλλο «λάδι στη φωτιά» των ανταγωνισμών και του πολέμου, με θύματα τους λαούς.

Αυτή τη συμφωνία τους στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τις ανούσιες «κοκορομαχίες» τους για τις εκλογές, καλώντας ουσιαστικά το λαό να μείνει με «σταυρωμένα χέρια» μέχρι τις εκλογές, περιμένοντας τον επόμενο «σωτήρα» που θα συνεχίζει τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ & την πολιτική αντιπαράθεση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ή θα φύγει αυτός ή εγώ! Ο Λάρι πήρε θέση

Στρατηγική η αμυντική σχέση Ελλάδας-Ισραήλ

Απομακρύνεται από το πόστο του πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία ο Μέλνικ

Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση Τζόνσον λένε οι Εργατικοί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα