ΑΘΗΝΑ
15:57
|
25.04.2024
H εταιρεία επικεντρώνεται «στο να θα διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι στη Ρωσία και τη Λευκορωσία θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά τον «επίλογο» που έβαλε τον περασμένο Μάρτιο στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της σε Ρωσία και Λευκορωσία η εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Cisco, σήμερα ανακοίνωσε την απόφαση για την έναρξη μίας «ομαλής εκκαθάρισης» των συναλλαγών της με τις δύο χώρες.

Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον επικεντρώνεται «στο να θα διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι στη Ρωσία και τη Λευκορωσία θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό και θα υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου».

Πριν μερικές βδομάδες, η ανταγωνίστρια της Cisco, International Business Machines Corp, άρχισε να περιορίζει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και η Microsoft δήλωσε ότι προβαίνει σε σημαντικές περικοπές στις δραστηριότητές της. Η απόσυρση κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας, όπως η Cisco, η IBM και η Microsoft, περιορίζει την πρόσβαση σε κρίσιμο εξοπλισμό για τις ρωσικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Η Cisco Systems, Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η οποία σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Νωρίτερα σήμερα η αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών NIKE ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει πλήρως από την Ρωσία, τρεις μήνες αφότου ανέστειλε τις δραστηριότητες της στη χώρα. Η NIKE είχε ανακοινώσει στις 3 Μαρτίου ότι θα αναστείλει προσωρινά τη  λειτουργία όλων των καταστημάτων της στη Ρωσία ως απάντηση στις ενέργειες της Μόσχας στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι όσα παραμείνουν ανοιχτά θα λειτουργούν από ανεξάρτητους συνεργάτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

34 χρόνια από την εκτόξευση του τηλεσκοπίου Hubble

Το ρομπότ Emo μπορεί να μαντέψει πότε θα χαμογελάσεις…

Σύστημα κινητής τηλεφωνίας στη Σελήνη σχεδιάζει η NASA με τη Nokia

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα