ΑΘΗΝΑ
14:28
|
19.04.2024
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι δυνάμεις των αποσχιστών στην Ανατολική Ουκρανία έχουν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Λισιτσάνσκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι δυνάμεις των αποσχιστών στην Ανατολική Ουκρανία έχουν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Λισιτσάνσκ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ανέφερε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για την απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR).

«Στις 3 Ιουλίου 2022, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Στρατηγός του Στρατού Σεργκέι Σόιγκου ανέφερε στον Ανώτατο Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντιμίρ Πούτιν για την απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ», ανέφερε το υπουργείο.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο το Λισιτσάνσκ και έναν αριθμό κοντινών οικισμών, οι μεγαλύτεροι από τους οποίους είναι οι Μπελογκόροβκα, Νοβοντρούζεσκ, Μαλοριαζάντσεβο και Μπελάγια Γκόρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα