ΑΘΗΝΑ
03:03
|
07.07.2024
«Τα παιδιά στον αθλητισμό, είναι υγιή και μαθαίνουν στο ομαδικό πνεύμα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα» είπε ο Γκάλης με αφορμή τη νίκη της εθνικής ομάδας…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, σε οποιοδήποτε άθλημα επιθυμούν, ενθάρρυνε ο
«Θεός» του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης σε σύντομη συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cheerleading που διεξήχθη στην Αθήνα 1-3 Ιουλίου 2022 από τον σύλλογο «Ελληνικό Αστέρι» της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία Senior Team Jazz, όπου συμμετείχε και η κόρη του, Στέλλα.

«Τα παιδιά πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε οποιοδήποτε άθλημα. Αυτό είναι νόμος για εμένα. Τα παιδιά στον αθλητισμό, είναι υγιή και μαθαίνουν στο ομαδικό πνεύμα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα» τόνισε ο Νίκος Γκάλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διαπιστώνοντας, στη συνέχεια, πως είναι πιο εύκολο να συμμετέχει σε έναν τελικό ως αθλητής, παρά να… περιμένει την βαθμολογία της κόρης του. 

Το φαινόμενο Νίκος Γκάλης | People News

«Τι να πω ειλικρινά; Είμαι πολύ υπερήφανος ως πατέρας που η κόρη μου και φυσικά όλη η ομάδα, μπόρεσε να ζήσει αυτά που έζησα εγώ ως αθλητής. Αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι υπερήφανος» είπε στον δημοσιογράφο όταν του ζήτησε να περιγράψει τα συναισθήματά του για την νίκη της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τσιρλίντινγκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Ρώσοι παλαιστές αρνούνται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Προολυμπιακό Τουρνουά: «Μονόδρομος» για την Εθνική η νίκη επί της Σλοβενίας

Euro2024: Πρόκριση για Ισπανία και Γαλλία, σήμερα Αγγλία-Ελβετία και Ολλανδία-Τουρκία

Euro2024: Πρόωρος τελικός;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα