ΑΘΗΝΑ
11:38
|
26.04.2024
Πρόκειται για τον άνθρωπο που χαρακτήρισε προ μηνών «προσβεβλημένο λουκάνικο» τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ Βάλτερ Στανμάγιερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποσύρεται, καθώς φαίνεται, από το πόστο του πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία ο λαλίστατος «διπλωμάτης»  Αντριι Μέλνικ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που χαρακτήρισε προ μηνών «προσβεβλημένο λουκάνικο» τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ Βάλτερ Στανμάγιερ, «μαλ@κα» τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Μίχαελ Ροτ, ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε Πολωνία, Ισραήλ και εβραϊκές οργανώσεις ανά τον κόσμο όταν υπερασπίστηκε τον Ουκρανό ναζιστή Στεπάν Μπαντέρα (1909-1959) λέγοντας τάχα πως δεν ήταν ένας αδίστακτος φονιάς που εξολόθρευσε μαζικά χιλιάδες Εβραίους, Πολωνούς, αριστερούς, ομοφυλόφιλους.

Πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας todaytimeslive.com και της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρουν πως ο 46χρονος Μέλνικ απομακρύνεται από τη θέση του πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία προκειμένου να αναλάβει, ως το ερχόμενο φθινόπωρο, κάποιο πόστο στο ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών δίχως να αποκλείεται ακόμη και η θέση του υφυπουργού Εξωτερικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Για νέα τοπία έντασης προειδοποίησε τον Μπλίνκεν ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα