ΑΘΗΝΑ
12:21
|
06.05.2024
Η πρώτη εγχώρια σειρά του Netflix της Κένυας, το οικογενειακό δράμα Country Queen, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πρώτη εγχώρια σειρά του Netflix της Κένυας, το οικογενειακό δράμα Country Queen, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας σημαντικής επένδυσης στις αφρικανικές ταινίες από την εταιρεία streaming.

Γυρισμένη στα αγγλικά, τα σουαχίλι και έναν συνδυασμό άλλων τοπικών γλωσσών, η σειρά παρουσιάζει έναν πρωταγωνιστικό γυναικείο χαρακτήρα και εξιστορεί τις ζωές απλών Κενυατών που μάχονται ενάντια στην εταιρική εξουσία και τις αρπαγές γης. Εξερευνά την αστική και την αγροτική Κένυα μέσα από χαρακτήρες συνυφασμένους από την αγάπη, την προδοσία και τις συγκρούσεις.

«Θέλουμε να δείξουμε –όχι απλώς να πούμε– πόσο αφοσιωμένοι είμαστε στο να διασφαλίσουμε ότι οι ιστορίες της Κένυας θα βρουν ένα μέρος για να λάμψουν σε μια παγκόσμια σκηνή», δήλωσε ο Nkateko Mabaso, διευθυντής αδειοδότησης του Netflix στην Αφρική. Το Netflix αύξησε τις επενδύσεις του σε αφρικανικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Κένυα νωρίτερα αυτό το έτος για να ενισχύσει το ταλέντο και την παραγωγική ικανότητα της χώρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα