ΑΘΗΝΑ
08:31
|
04.05.2024
Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο για την υπογραφή των συμφωνιών θα παρεβρεθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης του πρίγκιπα και de facto ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί αύριο υπογραφή επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ ελληνικών και σαουδαραβικών ιδιωτικών ομίλων στους τομείς των θαλάσσιων μεταφορών, της υδατοκαλλιέργειας, της διαχείρισης απορριμμάτων, του πολιτισμού, των τροφίμων και των γεωργικών προϊόντων, των κατασκευών και της αμυντικής τεχνολογίας.

Η εν λόγω συνάντηση έπεται των δύο επιχειρηματικών φόρουμ που πραγματοποιήθηκαν, φέτος, στο Ριάντ στις 13-14 Μαρτίου και στην Αθήνα στις 30-31 Μαΐου, ενώ θα παρεβρεθούν ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και πρόεδρος της Enterprise Greece, Ιωάννης Σμυρλής.

Στη συνάντηση θα συμμετέχει επίσης, από την ελληνική πλευρά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και από την σαουδαραβική πλευρά, ο υπουργός Επενδύσεων, Khalid bin Abdulaziz Al-Falih, ο υπουργός Εμπορίου, Dr. Majid bin Abdullah Al-Qasabi, και ο υπουργός Επικοινωνιών, Πληροφορικής και Τεχνολογίας, Abdullah bin Amer Al-Swaha. Παρόντες θα είναι και οι συμπρόεδροι του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας, Lubna Al-Olayan και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Campari εξαγόρασε και το γαλλικό κονιάκ Courvoisier

Boeing mafia;

Σκρέκας: «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο… ακριβό»

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα