ΑΘΗΝΑ
10:40
|
25.04.2024
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έσπασε την καραντίνα στο Προεδρικό. Περιμένουμε συγνώμη και παραίτηση, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο κ. Πλεύρης υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Open, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας δεν έπρεπε να παραβρεθεί στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο, γιατί έσπασε την καραντίνα», κατήγγειλε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Πλεύρης είναι ο υπουργός Υγείας που κατάφερε η Ελλάδα να είναι πρώτη σε θανάτους στην πανδημία ανά εκατομμύριο κατοίκους. Ο κ. Πλεύρης θα έπρεπε να κρύβεται. Αντί για αυτό συμπεριφέρεται σαν ένα τελειωμένο ακροδεξιό τρολ και βγαίνει να λέει ψέματα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, «ο Αλέξης Τσίπρας έχει αρνητικό PCR από το Σάββατο – δεν έσπασε καμία καραντίνα.

105,5 Sto Kokkino · ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Είναι χυδαίο και προκλητικό, η κυβέρνηση που έστελνε χιλιάδες εργαζόμενους την πέμπτη μέρα, έχοντας Covid-19, να μπαίνουν στα ΜΜΜ και να πηγαίνουν στην δουλειά τους, να πετάει λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα. Περιμένουμε την συγνώμη και την παραίτηση του κ. Πλεύρη. Όταν ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ο κ. Πλεύρης είχε χαρακτηρίσει τον ΑΜΚΑ ως συνομωσία της εβραιομασονίας. Αυτός είναι ο κ. Πλεύρης, αυτός είναι ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Τοκάγιεφ για τους «εχθρούς του Καζακστάν»

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα