ΑΘΗΝΑ
21:00
|
04.05.2024
Την υποστελέχωση του νοσοκομείου Νίκαιας καταγγέλλει διευθυντής γιατρός, όπου από 1η Σεπτεμβίου κόβονται οι αξονικές και μαγνητικές εξετάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποστελέχωση του νοσοκομείου Νίκαιας με συνέπεια να περικόπτεται από 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία του Αξονικού και του Μαγνητικού τομογράφου για εξωτερικούς ασθενείς, αναδεικνύει διευθυντής γιατρός.

Σε επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιά ο γιατρός Παναγιώτης Καζακίδης ανακοινώνει τη διακοπή της λειτουργίας των πρωινών εξωτερικών εξετάσεων αλλά και των απογευματινών ιατρείων του Μαγνητικού Τομογράφου από 1/9/2022.

Σύμφωνα με τον ίδιο, συνέπεια των ανωτέρω στερούνται από τους ασθενείς της Δεύτερης Υγειονομικής περιφέρειας 400 έως 500 αξονικές τομογραφίες μηνιαίως και θα πάψουν να διενεργούνται περίπου 300 μαγνητικές τομογραφίες ανά μήνα. 

Σημειώνει εξάλλου ότι το Τμήμα των Νεότερων Απεικονιστικών Μεθόδων διενεργούσε περίπου 30.000 αξονικές τομογραφίες ανά έτος και 4 έως 4,5 χιλιάδες μαγνητικές τομογραφίες στο ίδιο διάστημα.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι έλαβε πολλαπλές υποσχέσεις για την επικείμενη στελέχωση του τμήματος, οι οποίες όμως δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα