ΑΘΗΝΑ
22:25
|
04.10.2022
Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εν μέσω του σάλου για το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί για το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων με τη χρήση του λογισμικού Predator.

H παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Μαξίμου αναφέρουν ότι η παραίτηση κρίθηκε ως η καλύτερη λύση εξαιτίας της «τοξικότητας που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου, με αφορμή την υπόθεση παρακολούθησης του τηλεφώνου του, που κατήγγειλε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης».

Ο 43χρονος δικηγόρος και αγαπημένος εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν το περιβάλλον της οικογένειας, ήταν εδώ και χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Βρίσκονταν κοντά του από το 2004 όταν κατέβηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής, τον ακολούθησε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως ειδικός σύμβουλος, εργάστηκε για την καμπάνια διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ, και τα τελευταία χρόνια κατείχε της θέση της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα τουρκολιβυκά μνημόνια για υδρογονάνθρακες με ενδολιβυκή «τρικλοποδιά»

Το ένα μνημόνιο αφορά τη συνεργασία τουρκικών και λιβυκών εταιριών ενέργειας για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και υπογράφηκε αφού ο Ντμπεϊμπά «έκλεψε» τις αρμοδιότητες του υπουργού Πετρελαίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσκεψη του Ιορδανού βασιλιά στο Ομάν

«Ζητάς βοήθεια από τις ΗΠΑ» είπε ο Ερντογάν στο Μητσοτάκη

Διαψεύδουν στις ΗΠΑ τα περί ενδείξεων για πιθανή χρήση πυρηνικών από Ρωσία

Σύλληψη 10χρονου Παλαιστίνιου από αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα