ΑΘΗΝΑ
13:11
|
25.04.2024
Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εν μέσω του σάλου για το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί για το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων με τη χρήση του λογισμικού Predator.

H παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Μαξίμου αναφέρουν ότι η παραίτηση κρίθηκε ως η καλύτερη λύση εξαιτίας της «τοξικότητας που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου, με αφορμή την υπόθεση παρακολούθησης του τηλεφώνου του, που κατήγγειλε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης».

Ο 43χρονος δικηγόρος και αγαπημένος εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν το περιβάλλον της οικογένειας, ήταν εδώ και χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Βρίσκονταν κοντά του από το 2004 όταν κατέβηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής, τον ακολούθησε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως ειδικός σύμβουλος, εργάστηκε για την καμπάνια διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ, και τα τελευταία χρόνια κατείχε της θέση της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Μελόνι: Η πτώση του φασισμού έθεσε τις βάσεις για την επιστροφή της δημοκρατίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα