ΑΘΗΝΑ
11:07
|
03.07.2024
«Η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε να ακούσει το τηλέφωνο κανενός» τονίζει ο Τιγκράν Μκρτσιάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τιγκράν Μκρτσιάν, τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου για εμπλοκή της χώρας του στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., Νίκου Ανδρουλάκη.

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», αναφέρει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη  που ζητά οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα «και να πουν όλη την αλήθεια» αλλά και η ελληνική Δικαιοσύνη «να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις».

Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τιγκράν Μκρτσιάν, κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για «ένα ξεδιάντροπο ψέμα» και πρόσθεσε πως «η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ταϊβανέζικο αλιευτικό κατάσχεσε η ακτοφυλακή της Κίνας

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου (upd)

Στροφή Μητσοτάκη στην καθημερινότητα με αιφνίδιες επισκέψεις

Ρωσικά πολεμικά πλοία στη Βενεζουέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα