ΑΘΗΝΑ
22:49
|
04.10.2022
Σήμερα η δήλωση και όχι… διάγγελμα του πρωθυπουργού, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των παραιτήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ψηλά στις προτιμήσεις του Twitter βρίσκεται ξανά σήμερα το γνωστό χάσταγκ… #Μητσοτάκη_παραιτήσου. Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ή «επισυνδέσεων», σύμφωνα με την κυβερνητική αργκό. Ο κ. Μητσοτάκης καλείται να εξηγήσει πώς φτάσαμε στην παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη και ποιος ξέρει πόσων άλλων. Υποκλοπές που οδήγησαν στην παραίτηση του επικεφαλής της ΕΥΠ ενώ για την αποχώρηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μάθαμε ότι ευθύνεται η πολιτική τοξικότητα.

Το Twitter, πάντα με διάθεση, χιούμορ, παρουσιάζει αγανακτισμένο και προς αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου ακόμα και τον Peanut.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντά θετικά τόσο στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών όσο και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζο έχει τις «μαύρες» του

Ένα σκίτσο του Τομ Στίγκλιτς για τη χαμηλή δημοτικότητα του Αμερικανού προέδρου ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Επίσκεψη του Ιορδανού βασιλιά στο Ομάν

«Ζητάς βοήθεια από τις ΗΠΑ» είπε ο Ερντογάν στο Μητσοτάκη

Διαψεύδουν στις ΗΠΑ τα περί ενδείξεων για πιθανή χρήση πυρηνικών από Ρωσία

Σύλληψη 10χρονου Παλαιστίνιου από αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα